A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Всеукраїнський день дошкілля в Гуменецькому ДНЗ «Дивограй»

Дата: 27.09.2016 10:18
Кількість переглядів: 991

Фото без опису

Дошкільник! Як в слові цім багато
добра, любові й радості звучить.

 

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення.
Тому у руках працівників дитячих садків доля цілого покоління, що завдяки турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами нашої громади. 

Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.
26 вересня вихователі та працівники Гуменецького ДНЗ «Дивограй» відзначали своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля».

Фото без опису Діти старшої групи «Бджілка» підготували веселе та незабутнє свято не тільки для працівників дитячого садочка, але й провели урочисту посвяту в «Справжні дошкільнята» дітей молодшої групи «Перлинка».
Фото без опису В свою чергу діток старшої групи було почесно нагороджено званням «Магістри дошкілля» тому що роки проведенні в дитячому садочку пішли їм на користь: вони гарні помічники і порадники, на них можна опиратися, і довірити опіку над самими маленькими дітками у садочку.
Фото без опису Діти середньої групи «Гномики» підготували запальний танець-представлення своєї групи та подарували усім працівникам дитячого садка слова вдячності та солодкі сюрпризи.
Фото без опису На закінчення свята діти старшої групи підготували ритмічний танцювальний подарунок.

Переглянути ФОТО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано