A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Урочисте відкриття дитячого садочка "Дивограй" с.Гуменці

Дата: 06.05.2016 11:39
Кількість переглядів: 4596

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти.

Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – таке завдання постало перед очільниками місцевої влади.

05 травня 2016 року жителі села Гуменці чекали з особливим нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям села не просто як сонячний весняний день, але і як день відкриття  дитячого садка. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і величезна кількість подарунків – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: депутат Верховної Ради України Мельниченко Володимир Володимирович, голова Хмельницької обласної ради Загородний Михайло Васильович, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Корнійчук Олександр Олександрович, голова Кам’янець-Подільської районної ради Бец Борис Борисович, голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Сукач Василь Олександрович, керівники відділів та управлінь області та району.

Фото без опису

Перші особи Хмельниччини і Кам’янець-Подільського району привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей. Керівники області високо оцінили роботу голови громади Абдулкадирової Інни Григорівни і нагородили Почесною грамотою Хмельницької обласної державної адміністрації та Подякою Хмельницької обласної ради.

Громада села вдячна за великі зусилля, які приклала голова Гуменецької об’єднаної територіальної громади Абдулкадирова Інна Григорівна для відкриття нового дошкільного навчального закладу у селі Гуменці. Саме завдяки її працелюбності, наполегливості, організаторським здібностям, принциповості та бажанню покращити якість освіти у громаді було побудовано цей чудовий дитячий садок „Дивограй”.

Фото без опису

А також щирі слова подяки звучали народному депутату України Володимиру Мельниченку, керівництву області та району за сприяння у виділенні коштів з Державного Фонду регіонального розвитку на реконструкцію дитячого навчального закладу.

Фото без опису

Окрема подяка звучала Міжнародному благодійному фонду „Європейський розвиток” в особі голови правління Лук’янова Володимира Сергійовича за надання матеріальної допомоги для покращення матеріально-технічної бази дошкільного закладу.

Реконструкцією приміщення займалося ПП „Моноліт” на чолі з директором Анатолієм Козяруком, який і вручив Інні Григорівні ключі від нового садочка.

Фото без опису

Право перерізати червону стрічку було надано депутату Верховної Ради України Володимиру Мельниченку, голові обласної ради Михайлу Загородньому, голові облдержадміністрації Олександру Корнійчуку, голові районної ради Борису Бецу, голові райдержадміністрації Василю Сукачу та голові сільської ради Інні Абдулкадировій, що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка, розрахованого на 100 діток.

Фото без опису

За давньою українською традицією напередодні приміщення дошкільного навчального закладу освятив священик. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано