A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День місцевого самоврядування

Дата: 11.12.2016 12:24
Кількість переглядів: 1017

Напередодні Дня місцевого самоврядування в Будинку культури села Гуменці відзначити професійне свято зібралися представники місцевого самоврядування Гуменецької сільської ради, ветерани органів місцевого самоврядування, депутати районної та сільської рад, громадськість.

 

Першою присутніх привітала сільський голова Абдулкадирова І.Г., яка зазначила, що завдяки злагодженій роботі депутатів, старостів, працівників місцевого самоврядування та жителів громади, Гуменецька сільська рада зустрічає своє професійне свято з вагомими здобутками у соціально-економічному і культурному розвитку:

Так, у 2016 році було відкрито довгоочікувані для громади дошкільні навчальні заклади європейського типу «Дивограй» у с.Гуменці і «Перлинка» у с.Лисогірка.

Створено Центр надання адміністративних послуг, який, до речі, є єдиним при сільській раді у Кам’янець-Подільському районі.

Функціонує територіальний центр соціального обслуговування.

Діє Культурний центр та Публічна бібліотека, дитячо-юнацька спортивна школа, центр дитячої і юнацької творчості. Приємно відмітити, що команда з мініфутболу «Лідер» Гуменецької спортивної школи здобула третє місце на Всеукраїнських змаганнях.

Комунальними питаннями опікується КП «Житловодгоспресурс» та відділ благоустрою і житлово-комунального господарства. Дані структури забезпеченні відповідними кадрами і необхідною для роботи технікою.

За рахунок субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури у громаді завершується реалізація восьми проектів на загальну суму майже 10,5 мільйонів гривень. За ці кошти побудовано дві асфальтовані капітальні дороги у с.Гуменці загальною протяжністю більше 2 км; відремонтовано покрівлю та реконструйовано перший поверх адмінприміщення сільської ради під амбулаторію загальної практики сімейної медицини; перекрито дах Гуменецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія», придбано два шкільних автобуси, завершується капітальний ремонт сільського клубу у с.Лисогірка та будівництво першої черги очисних споруд у селищі Сахкамінь.

Якщо говорити мовою цифр, то у 2016 році на галузь освіти виділено з місцевого бюджету понад 10 мільйонів гривень; на галузь культури – більше 3 мільйонів гривень, на соціальний захист 1 мільйон гривень.

Сільський голова висловила слова вдячності всім представникам місцевого самоврядування Гуменецької сільської ради за їхню важку щоденну працю, за вболівання за долю громади, стан населених пунктів, за самовіддану працю на благо розвитку Гуменецької об’єднаної територіальної громади.

Інна Григорівна разом із секретарем сільської ради Слободян Л.М. виконали приємну місію – за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, вагомий внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування та з нагоди свята вручили подяки ветеранам органів місцевого самоврядування сільської ради та подарунки. Традиційно на святі вшановано ветеранів місцевого самоврядування, старостів, діловодів та членів виконавчого комітету сувенірними подарунками.

Усе святкове дійство було обрамлене піснями та танцями у виконанні аматорів сіл та Культурного центру Гуменецької сільської ради. Глядачі з цікавістю сприйняли театралізоване дійство та розповідь дійової особи Кошового отамана про створення та діяльність Гуменецької громади. Після своєї історії Кошовий отаман вручив символ влади – булаву голові сільської ради Абдулкадировій І.Г.

Від депутатського корпусу Гуменецької сільської ради із щирими словами подяки сільському голові та привітаннями до представників місцевого самоврядування звернувся Кушнір Василь Миколайович, а від ветеранів місцевого самоврядування – Берник Тетяна Степанівна.

Тож, Гуменецька сільська рада щиро вітає всіх представників місцевого самоврядування із професійним святом. Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, наснаги, витримки та оптимізму. Нехай любов і злагода ніколи не покидає Ваші родини, добробут і благополуччя супроводжують Ваші громади, а мирне небо і процвітання нашу рідну Україну.

Нехай розуміння і підтримка завжди надихають Вас на нові звершення і надають впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів.

Переглянути інші фото зі святкування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано