A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

У світ книжкового міста

Дата: 22.06.2017 12:51
Кількість переглядів: 893

Книга – джерело знань, з якого черпають мудрість. Вона є одним із головних засобів у вихованні підростаючого покоління, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, привчає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.

Перші ази читання діти пізнають в садочку, а бібліотека допомагає залучати до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм популяризації дитячої літератури, які забезпечують формування у вихованців щоденної потреби в читанні книг. Саме з цією метою 21 червня в КЗ «Гуменецька публічна бібліотека» було організовано пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «У світі книжкового міста». До бібліотеки завітали маленькі гості, вихованці Гуменецького ДНЗ «Дивограй» разом зі своїми вихователями.

На порозі бібліотеки гостей зустріла директор КЗ «Гуменецька публічна бібліотека» Леся Кісляк, а бібліотекар Неля Гужальська провела до дитячої кімнати, де діти зустріли Машу – Валентину Балицьку – казкового героя з казки «Маша і Ведмідь», яка показала відвідувачам книжкове містечко, познайомила з книжковими поличками та з періодичними виданнями для найменших.
В народному краєзнавчому музеї діти познайомились з експонатами – дерев’яними та глиняними виробами. Цікавим доповненням екскурсії став аукціон загадок від тітоньки Мудрої Сови та урок «Образливі слова».
Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Валентина Балицька,
бібліотекар з обробки та комплектування фонду
КЗ «Гуменецька публічна бібліотека»

Пропонуємо переглянути новину від 22.06.2017: Медалі з Білорусі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано