A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими

Дата: 01.02.2017 12:57
Кількість переглядів: 827

30 січня 2017 року на базі Вербецького дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» відбулося засідання вихователів та вчителів початкової школи «Обговорення програм навчально – виховної роботи в ДНЗ та в початковій школі».

За круглим столом зібрались, керівник Вербецького ДНЗ «Дзвіночок» Грищук Н.В. з вихователями Поліщук М.Ю., Дольною І.В., Філякіною О.О. та директор Вербецької загально-освітньої школи І – ІІ ступенів Соколовська Т.Л. з вчителями 1 – 4 класів Боднар Н.С., Пасічник К.А., Ядвигун Н.І. Пасічника А.М. Така зустріч колег дала можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом у спільному завданні ДНЗ та школи – всебічний, гармонійний розвиток дитини.

Завідувач дошкільного закладу Грищук Н.В. ознайомила присутніх з новою редакцією Освітньої програми розвитку дітей від 2 до 7 років «Дитина». Вихователь старшої групи Поліщук М.Ю. показала шляхи реалізації завдань програми у навчалььно – виховному процесі в ДНЗ – «З досвіду роботи вихователів Вербецького дошкільного навчального закладу з дітьми дошкільного віку».

Вчитель початкової школи Ядвигун Н.І. прокоментувала зміни до програми МОН України для середньо-загальної освітньої школи 1-4 класів. Вчитель Боднар Н.С. виступила з доповіддю «Дошкільна освіта – запорука успіху при виконанні навчальних програм у початковій ланці».

Обговорюючи основні питання зустрічі усі присутні окреслили головне правило роботи педагогів:

«Кращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими»

Оскар Уайльд

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано