A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День захисника України

Дата: 17.10.2016 13:05
Кількість переглядів: 955

Фото без опису

13 жовтня 2016 року з нагоди відзначення Дня захисника України у сільському Будинку культури села Гуменці відбулися урочистості.

 

На святковий захід запросили військовослужбовців та членів родин учасників антитерористичної операції на Сході, які зареєстровані та проживають на території Гуменецької сільської ради.

Зі словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернулась сільський голова Абдулкадирова Інна Григорівна. Голова сільської ради подякувала учасникам АТО за мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та українського народу. Усім військовослужбовцям Інна Григорівна особисто вручила матеріальні допомоги і подякувала за відданість своїй Батьківщині.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

В свому виступі Абдулкадирова І.Г. згадала про страшну трагедію, яка сталася напередодні і висловила своє співчуття рідним загиблих, серед яких була і жителька Гуменецької територіальної громади.
Усі присутні пом’янули хвилиною мовчання всіх українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО та трагічно загиблих громадян в автокатастрофі біля с. Гуменці.

З нагоди відзначення Дня захисника України в селах та центральній садибі Гуменецької сільської ради планувались патріотичні концерти, проте розпорядженням сільського голови Абдулкадирової І. Г. від 12.10.2016 року день 13 жовтня 2016 року оголошений Днем жалоби за загиблими в автокатастрофі біля села Гуменці, і всі заходи було відмінено.

Вкінці заходу з подякою до сільського голови Інни Григорівни звернулися учасники АТО, які зазначили, що Інна Григорівна ніколи не залишається осторонь подій у країні, і неодноразово надавала допомогу військовослужбовцям і їхнім сім’ям. І сьогоднішній день не став винятком – Кам’янець-Подільській військовій частині Інна Григорівна передала махрові рушники та посуд.

Переглянути фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано