A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

В будинку культури с.Думанів відбулася історична година

Дата: 29.11.2016 13:51
Кількість переглядів: 842

Фото без опису

21 листопада 2016 року в будинку культури с.Думанів відбулася історична година "Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ!" (до третьої річниці Євромайдану)

Разом з присутніми пригадали події, які відбувались в країні і на Майдані Незалежності у 2013 році.

Фото без опису

Більш широко про революцію Гідності і Свободи розповів учасник Євромайдану Анатолій Іванович Білоус. Він із болем поділився із присутніми про свого побратима Анатолія Корнєєва, з яким разом був на столичних барикадах і який загинув від кулі снайпера. Довідались про цікаві моменти з життя майданівців, про стрічки, які були як пропуски по яких пропускали і виділяли їх.

Руслана Ковальська та Олександра Трачук читали вірші, присвячені героям Небесної Сотні та воїнам АТО, свої вірші декламував Анатолій Булоус, які лунали і зі сцени Майдану Незалежності за узгодження Євгена Нищука, який тиснув руку йому за його творчість.

Фото без опису

Слободян Анастасія, Соколан Анна, Едгард Анастасія, Крутік Юлія співали пісню «Молитва за Україну».

Фото без опису У виконанні бібліотекаря Валентини Балицької та директора Будинку культури Олександра Кульчицького прозвучала пісня «Ангели Майдану».
Фото без опису Кожен з присутніх отримав урок і зрозумів, що революція насамперед відбулась у нас самих, у нашій свідомості, що українці довели всьому світу, що народ України завжди був і буде, і нікому його не зламати, і не побороти…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано