A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Спортивні новини

Дата: 12.04.2017 13:53
Кількість переглядів: 895

4 квітня у м. Дунаївці проходили зональні змагання спартакіади школярів Хмельницької області з волейболу серед юнаків 2000 року і молодші.

Честь громади захищала команда Нігинської ЗОШ І-ІІІ ступенів яка посіла 6 місце.

 

5 квітня у приміщенні ДЮСШ №1 у м. Кам’янець-Подільський проходили зональні змагання спартакіади школярів Хмельницької області з волейболу серед юнаків 2003 року і молодші. Честь громади захищала команда Залісько Другого НВК, перемігши суперників з м. Кам’янця-Подільського та Нової Ушиці та поступившись команді м. Чемерівці зайняли третє місце.

6 квітня розпочалась дитячо-юнацька футбольна ліга Хмельницької області. Команда ДЮСШ «Лідер» зустрічалась у м. Ярмолинці з місцевою ДЮСШ. Гра закінчилась з нічийним рахунком 2-2. За команду ДЮСШ «Лідер» двічі відзначився Владислав Олійник.

11 квітня футбольна команда ДЮСШ „Лідер” у рамках 11 туру дитячо-юнацької футбольної ліги Хмельницької області зустрічалась з ФК „Патріот” м. Кам’янець-Подільський, яка посідає перше місце. Гра закінчилась з рахунком 1-2 на користь футболістів з Кам’янця-Подільського. У складі нашої команди забитим м’ячем відзначився Олександр Щадило. У наступному турі наша команда прийматиме ДЮСШ м. Городок. Гра відбудеться 18 квітня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано