A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вечір гумору у селі Колубаївці

Дата: 01.06.2017 14:35
Кількість переглядів: 1113

25 травня у приміщенні сільського клубу села Колубаївці, відбувся вечір гумору.

Фото без опису Це була грандіозна подія, адже веселила публіку відома в Україні команда КВН "Наш Формат". Це був аншлаг. Команда виклалася на всі 200%, про це свідчить сміх та оплески глядачів які не вщухали продовж двох годин концерту. Під час заходу було надзвичайно багато добрих та позитивних мініатюр.

На концерті панувала надзвичайно добра та родина атмосфера. Усі глядачі отримали надзвичайний заряд позитиву. Під час концерту відбулося привітання людей, які здобули для Гуменецької громади та свого рідного села, перше місце на обласному конкурсі інсценізації пісні та прози у місті Хмельницькому. Учасникам у складі: Горобняка Владислава, Тодосійчук Антоніни, Маковського Владислава, Томашенко Анастасії, Вержбицької Альони, Бранюка Артема, Столяра Володимира, та керівника Слободяна Олександра аплодували стоячи вигукуючи слова "Молодці". За що вони їм безмежно вдячні. Концерт закінчився фінальною піснею та довгою фотосесією усіх охочий з командою "Наш Формат".

Від спонсорів команди "Наш Формат" було розіграні призи, а саме: компанією "GrazyNetwork" було подаровано молодій сім'ї роутер, а піцерією "Сеньйор Помідор" було подаровано три піци. Також усім глядачам подарована знижка 40% на послуги фото салону "PhotoTop".

Команда КВН "Наш Формат" та організатор Олександр Слободян висловлює свою вдячність усім спонсорам заходу та найбільше хочемо подякувати за підтримку голові Гуменецької територіальної громади Абдулкадировій Інні Григорівні.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано