A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Тиждень безпеки дитини в Колубаївській ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 28.04.2017 14:40
Кількість переглядів: 824

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях. З метою удосконалення теоретичних знань та практичних навичок попередження нещасних випадків та формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя, а також поліпшення якості навчально-виховної роботи з питань особистої безпеки та захисту життя, у школі з 18 по 21 квітня 2017 року було проведено Тиждень безпеки дитини, який пройшов під девізом: „Наша безпека – у наших руках!”

У рамках Тижня, класними керівниками були розроблені цікаві пізнавальні завдання, години спілкування, виховні години, бесіди, ігри для учнів 1-8 класів, що дало можливість перевірити знання учнів. Також було проведено практичні заняття, переглянуто навчальні відео. Відбулася зустріч з працівниками рятувальної служби МНС, які провели інструктаж та ознайомили з правилами протипожежної безпеки в побуті.

Основною метою таких пізнавальних заходів є навчання підростаючого покоління відповідальному ставленню до безпеки власного життя та безпеки життя оточуючих.

Як зізналися самі учні, ці заходи є для них повчальними, адже вони дізнаються багато нового та корисного для себе і що найважливіше – вчаться цінувати власне життя.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано