A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Слобідка-Гуменецька відзначає початок року Японії в Україні

Дата: 27.01.2017 14:49
Кількість переглядів: 909

2017 рік – оголошено роком Японії.

Президент України Петро Порошенко з 5 по 7 квітня 2016 року відвідував з офіційним візитом Японську державу, де зустрічався з губернатором префектури Кіото Кеїдзі Ямадою. Ця зустріч мала показати японському уряду те, яким цінним партнером вважає його Україна, і натякнути на бажання подальшого співробітництва між ними. Саме на зустрічі Президент України із задоволенням сповістив губернатора і весь уряд про те, що наступний 2017 рік в Україні буде оголошено роком Японії в Україні (детальніше читайте новини в офіційному інтернет-представництві Президента України)

Указ Президента України від 11 січня 2017 року №1/2017 Про оголошення 2017 року Роком Японії в Україні

Отже і бібліотека с. Слобідка-Гуменецька разом із працівниками культури і старостою села Блажко Ю.Й. поринули у подорож країною вранішнього сонця. Бібліотекар Чемишок Д.В. і завклубом Кодовбецька Я.Ю. зачитали цікаві і дивні звички японців, переглянули відеопрезентацію про традиції країни. Ознайомилися із прапором і гербом держави.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано