A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

9 листопада 2016 року в Будинку культури села Гуменці відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Дата: 15.11.2016 16:27
Кількість переглядів: 1196

На свято завітали всі працівники культури Гуменецької сільської ради, ветерани культури громади, аматорські колективи сіл та старости.

Із вітальними словами до присутніх виступили начальник загального відділу Гуменецької сільської ради Валяровський Михайло Вікторович та заступник начальника відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради, керівник Культурного центру Онуфрієва Руслана Олексіївна.

Святкова частина гармонійно поєднувалась з нагородженням грамотами та подяками Гуменецької сільської ради за особистий внесок в розвиток культури громади, сумлінну працю, творчий та інноваційний підхід в роботі та з нагоди Дня працівників культури і аматорів народного мистецтва.

Серед відзначених були керівники закладів культури громади, ветерани - працівники культури, завідуюча музеєм, художні керівники та техпрацівниці закладів культури. Не залишилися поза увагою і працівники сільських бібліотек-філій, які своєю невтомною працею несуть в маси любов до книги.

Працівників культури своїх громад щирими привітання, подарунками та квітами гідно вшанували старости сіл, за що всі обдаровані зворушливо дякували своїм обранцям.

Під час урочистостей всі вітання звучали на честь працівників культури громади - співаків і бібліотекарів, керівників та відданих своїй справі працівників музеїв, неперевершених музикантів та безвідмовних аматорів сцени. Усіх, хто щоденною клопіткою працею зберігає, збагачує українську національну культуру.

В свою чергу працівники культури висловили щиру вдячність сільському голові Абдулкадировій Інні Григорівні за відновлені сільські клуби, будинки культури, за придбані новітні сценічні костюми та сучасну матеріальну базу, за посмішки дітей та здійсненні мрії молоді, за надію на краще, за можливість прославити в піснях та віршах свою Батьківщину, побачити вдячні очі глядачів та почути бажані овації за свій талант.

Після закінчення урочистої частини для присутніх був організований святковий концерт.

Гучно аплодували глядачі виступам своїх колег, аматорським колективам сіл Гуменці, Колубаївці та Нігина, талановитим аматорам громади. Із цікавістю продивлялись слайди, змонтовані із буденних фото працівників культури та щиро сміялись після гумористичних конкурсів.

З гарним, святковим настроєм присутні залишали святкову залу. І щиро дякували Гуменецькій сільській раді за організоване свято.

Переглянути інші фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано