A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робота органів управління у сфері цивільного захисту населення

Дата: 13.04.2017 16:34
Кількість переглядів: 798

7 квітня 2017 року Гуменецька об'єднана територіальна громада прийняла участь в зборі-нараді з підведення підсумків роботи органів управління у сфері цивільного захисту населення області за І квартал 2017 року та визначення основних завдань на ІІ-й квартал 2017 року, яка відбулася в малому залі засідань Хмельницької обласної державної адміністрації.

В ході наради проводився аналіз діяльності органів управління у сфері цивільного захисту райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад, щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту.

Головам об'єднаних територіальних громад рекомендовано:

- забезпечити виконання заходів Плану дій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, органів управління, сил та засобів цивільного захисту щодо запобігання виникненню пожеж у природних екосистемах і оперативного реагування на них на території області у 2017 році;

- розробити відповідно до методичних рекомендацій План проведення евакуації населення із населених пунктів у разі загрози або виникнення НС пов’язаної з масовими лісовими та торф’яними пожежами в області.

- забезпечити виконання заходів з підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах та пляжів до літнього купального сезону.

- забезпечити виділення коштів з бюджетів усіх рівнів на проведення робіт по переведенню захисних споруд з стану «обмежено готові» в «готові» та «неготові» в «обмежено готові» відповідно плану.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано