A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День захисту дітей

Дата: 01.06.2017 18:04
Кількість переглядів: 5151

у селах Гуменці (відео), Вербка, Сахкамінь, Голосків, Абрикосівка, Нігин, Лисогірка, Слобідка-Гуменецька, Залісся Друге

с.Гуменці:

01 червня 2017 року о 10.00 годині на подвір’ї біля Будинку культури відбулася конкурсно-розважальна програма для дітей та батьків „Ми діти твої, Україно” з нагоди Дня захисту дітей.

З привітальний словом до дітей звернулася начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Лілія Олексіївна Срібняк.

Протягом свята різні ігри проводили клоуни Нолик і Файєр.

На свято завітав кіт Леопольд з Мишенятами.

Діти грали різні ігри, змагання, конкурси, вигравали призи і в дарунок для дітей був організований безкоштовний батут, поп-корн.

На святі панувала святкова та весела атмосфера. Завершилася розважальна програма дискотекою для дітей.

Переглянути всі фото (с.Гуменці)

с.Вербка:

Працівниками культури села Вербка першого червня, в день захисту дітей, проведено свято дитинства, яке надовго запам’ятається дітворі.

Пісні, ігри, танці, вірші, гуморески, сатиричні сценки, соло на гітарі  створили святковий настрій усім присутнім в залі. Свято завершилося ярмарком солодощів. Діти разом з батьками за чисто символічну плату продавали один одному свої кулінарні вироби.

Переглянути всі фото (с.Вербка)

Вербецька ЗОШ І-ІІ ст.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

В нашій школі традиційно до Дня захисту дітей відбувся ряд заходів для учнів школи. Учні із задоволенням приймали участь та отримали масу позитивних емоцій та вражень.

На урочистій лінійці вчитель початкових класів Пасічник Катерина Анатоліївна розповіла історію заснування цього свята, а також про права дитини, які були прийняті на конвенції ООН.

Після лінійки для дітей були проведені веселі конкурси: малювали малюнки на асфальті, кожен клас писав на кульках свої мрії, проводилися запальні танці на футбольному полі.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

  Переглянути всі фото (Вербецька ЗОШ)

А я найбільше хочу
Зробити так, щоб діти
Були завжди щасливими
У всьому – всьому світі.
Щоб не війни, ні голоду
Ніхто й ніде не знав,
Щоб кожен день для кожного
Приходив як весна!
А що для цього треба?
Прозоре й чисте небо,
І сонце променисте,
І неодмінно – пісню!

с-ще Сахкамінь

2 червня в клубі с-ща Сахкамінь було проведено масовий захід до Міжнародного дня захисту дітей: конкурсно-розважальну карусель: «Хай дитинство буде щасливим»

В програмі різноманітні конкурси та вікторини,вірші та пісні. Організатори свята - завідувач бібліотеки Валентина Ткач та завідувач клубу Ніна Волинець пригостили дітей солодощами. Завершилось свято дитячою дискотекою.

Переглянути всі фото (с-ще Сахкамінь)

Всім дітям на землі – салют!
Нехай же буде мир у світі!
Нехай щасливими ростуть!
Здоровими – всі діти на планеті!
В цей літній день по всій землі День захисту святкують люди.
Це борються за мир наші батьки
Щоб нам під чистим небом жити
Щоб не було війни!
І в цілім світі
Зростали діти сонечком умиті.

с.Голосків

1 червня о 14.00 в с.Голосків була проведена розважальна програма до дня захисту дітей " Хай буде дитинство щасливим". В.о. завклуба Вільчинська Л.О. та бібліотекар Сорока Л.А. запросили всіх діток у подорож до Країни Дитинства на чарівному потязі. Протягом подорожі діти грали різні ігри, виконували зарядку, малювали, зустрічалися з літом, ведмедем та красунею червоною шапочкою, яка загадувала їм загадки.

На святі була весела та цікава атмосфера.

Завершилося свято танцями та пригощанням солодощів.

Переглянути всі фото (с.Голосків)

с.Абрикосівка

2 червня 2017 року об 11 годині на подвір’ї Абрикосівського сільського клубу, відбувся конкурсно-розважальний захід «Веселковий світ дитинства», приурочений Міжнародному дню захисту дітей.

Школярі та вихованці дитячого садка «Перлинка» співали, танцювали, брали участь у різних змаганнях, конкурсах, розвагах та іграх за перемогу в яких, одержували призи. Особливо учасників дійства захопив конкурс малюнка на асфальті, переможницею якого, стала учениця першого класу Ковальчук Богдана. На завершення свята діти отримали в подарунок солодощі.

 Переглянути всі фото (с.Абрикосівка)

с. Нігин

01.06.2017 працівники Нігинського сільського будинку культури для дітей шкільного віку та дошкільнят провели театралізоване дійство "Хай дитинство буде щасливим", присвячене Дню захисту дітей.

Героями дійства були лисиця Аліса, кіт Базіліо та двоє клоунів, які розважили дітей іграми вікторинами, усмішками та донесли радість до кожної дитини і щоб наші діти бутили щасливими, радісними та усміхненими.

 Переглянути всі фото (с.Нігин)

с. Лисогірка.

Нещодавно ми й самі були дітьми, а хтось, навіть подорослішавши, не поспішає прощатися із цим безтурботним станом.

1 червня в клубі відбулась розважальні програма для дітей, де всі співали , танцювали, брали участь у різноманітних конкурсах і отримували призи. З привітальним словом до всіх звернулись староста – Ціхоцький Анатолій Омелянович та діловод – Балла Євгенія Петрівна.

 Переглянути всі фото (с.Лисогірка)

с.Слобідка-Гуменецька

Захист дитинства у цілому світі
Це місія честі, любові, добра.
Заради майбутнього треба нам жити
Прекрасне і вічне нехай не вмера!

Всміхається сонце привітно й ласкаво,
Цей день на планеті хай щастям сія.
Час радісно лине, змістовно й цікаво
Добробутом повниться кожна сім’я

Хай війни стихають від сміху дитини,
Душа очищається, серце співа,
А розум підносить крізь будні людину,
Порядність всю землю нехай обійма.

1 червня у с.Слобідка-Гуменецька відбулася конкурсно-розважальна програма "Подорож країною дитинства". Веселий сміх, конкурси, ігри, аквагрім – все це було присутнє на святі.

с.Залісся Друге

Це свято запроваджене у листопаді 1949 року рішенням сесії Міжнародної федерації жінок. Цього дня вихованці дитячого садка «Метелик» взяли участь у різноманітних іграх, розвагах, відгадуванні загадок, які провела директор СБК Л. Гончарук з вихователями ДНЗ.

Захист дитини у світі – місія честі, любові й добра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано