A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День пам’яті та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2017 21:27
Кількість переглядів: 929

На дворі буяє весна і цвітуть каштани біля Сахкамінського клубу.

На сцені діти відпочивають: слухають плейєр, говорять по мобільному телефону, хлопці грають в м`яча. До них виходять ще двоє підлітків, які виносять коробку з фронтовими листами-трикутниками і читають їх…

Так 7-го травня почався концерт «Бережімо пам`ять» в клубі селища Сахкамінь. Аматори сцени співали фронтові та патріотичні пісні. Хвилиною мовчання вшанували пам`ять тих, хто загинув у Другій світовій війні 1939-45 роках та полеглих на Сході нашої країни.

Роки минають, небагато, на жаль лишилося солдатів, що вибороли Перемогу у Другій світовій війні! То ж поки маємо ще змогу – розважим думки їх сумні. Встеляйте квітами дороги, дзвінкі заспівуйте пісні!

8-го травня в нашому селищі продовжились урочистості до Дня перемоги над нацизмом в Другій світовій війні.

Мітинг відкрив староста с.Сахкамінь - В`ячеслав Ляховецький (через несприятливі погодні умови мітинг проводився в приміщенні клубу). Надали слово шановному ветерану Михайлу Ульяновичу Шпаку. Староста вручив йому винагороду від Гуменецької громади. Виступила з вітальним словом голова профкому Д.П. «Нігинський кар`єр» Наталія Стецюк, а також привітала зі святом депутат нашого селища Галина Романюк.

Настоятель сільського Храму Отець Петро відслужив панахиду за полеглими у Другій світовій війні та полеглими воїнами на Сході нашої країни.

З високою майстерністю, церковний хор виконав «Отче Наш» та «Україно, молюся за тебе». На сцені учні Сахкамінської ЗОШ відтворили передвоєнні події – танцювали «Шкільний вальс», читали вірші та виконували патріотичні пісні. Приємно вразив глядачів вчительський вокальний колектив «Берегиня» (художній керівник Людмила Ківерчук).

Глядачі вдячно дарували гарячі аплодисменти та дякували організаторам масового заходу.

Після закриття мітингу відбулося покладання квітів до Обеліску полеглим у Другій світовій війні та пам`ятника героям АТО.

Завідувач клубу с.Сахкамінь Ніна Волинець.

Переглянути інші фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано