A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новорічне свято у клубах та будинках культури

Дата: 03.01.2017 22:27
Кількість переглядів: 9444

Як проходили новорічні святкування в сільських будинках культури Гуменецької громади.

НОВОРІЧНИЙ КАРНАВАЛ в селі Вербка

З надією на кращі часи, з вірою у щасливе майбутнє вербівчани у сільському клубі зустрічали новий 2017 рік. Сподіваючись, що Новий рік буде благодатним для України і для кожної родини. Настане довгоочікуваний мир, і всі, хто захищає нашу Державу, повернуться до дому живі і неушкоджені.  А чарівні новорічні дзвони і різдвяні колядки наповнять оселі сміхом і радістю, принесуть добро і злагоду. З вітальним словом до односельчан звернувся староста села Мазур А.В. На новорічний карнавал прибули Дід Мороз і Снігурочка, півник і лисичка, Новий рік, «міс всесвіту» та її продюсер, «Миколів батальйон» поклали сценку «Кумасі». До вподоби глядачам припав танець у виконанні Кувіли М. та Романюка В. «В селі є дівчина одна» та пародійного танцю «сніжинки», у виконані старшокласників Вербецької ЗОШ.  Лунали того вечора новорічні пісні та колядки, а Дід Мороз та Снігурочка  не забули і про маленьких діточок, які за свої віршики отримали новорічні призи. Всі учасники новорічного карнавалу також отримали подарунки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято у клубі с.Нігин

30 грудня в с. Нігин відбулося новорічне свято "Казкова країна" з Дідом Морозом та Снігуркою. Присутні здійснили цікаву подорож у світ казки "Снігова королева". Участь приймали діти, працівники будинку культури та бібліотеки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято у садочку с. Нігин

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

30 грудня 2016 року в с.Улянівка відбулося новорічне свято

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято с.Абрикосівка

30 грудня 2016 року в сільському клубі с. Абрикосівка, відбулося Новорічне свято "Старі казки на новий лад". У святі взяли участь вихованці дитячого садка "Перлинка", юні аматори - школярі та молодь села. Для дітей було організовано хороводи, цікаві конкурси та розваги.
Староста с. Абрикосівка О.М.Костовська привітала всіх присутніх з наступаючим Новим 2017 роком, а Дід Мороз та Снігуронька вручили всім дітям новорічні подарунки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято с-ще Сахкамінь

Новорічний вечір  "Під Новий рік хай збудуться найкращі побажання" проведений в клубі с. Сахкамінь 30 грудня 2016 року

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято с. Голосків

29 грудня 2016 року в приміщенні клубу с. Голосків (Кептинці) відбувся новорічний концерт. Учасники концерту виступали у різних жанрах: хореографія, естрадний вокал, театралізоване дійство. Вокальна група „Кептинчаночки” розвеселяла своїми піснями глядачів. Звучали новорічні пісні та різдвяні колядки. У конкурсах активну участь приймали діти. Глядачі отримали святковий настрій та чудові враження.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято с. Киселівка

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято с. Супрунківці

Фото без опису Фото без опису

Новорічне свято с. Слобідка-Гуменецька

Нового Року з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. 29 грудня у Слобідо-Гуменецькому клубі відбувся Новорічний ранок. Різноманітні костюми, казкові герої, конкурси, сюрпризи – все це було присутнє на святі. Роль Баби Яги цього року на себе взяла завідуюча клубом Кодовбецька Я.Ю., роль спритного Сніговика – бібліотекар Чемишок Д.В., роль Зимоньки-Зими – Варик К., роль Діда Мороза – Марценюк А.А., роль Снігурочки – Руденко І.

З привітальним словом виступила староста села Блажко Ю.Й.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

«Новорічне свято принесла до нас зима!»

Гуменецький ДНЗ «Дивограй»

Новий рік – найчарівніше і найочікуваніше свято. Його однаково люблять і діти, і дорослі. У цей день відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії та найзаповітніші бажання. Сміх, подарунки і гарний настрій гарантовані кожному.

Напередодні свята Нового року 30 грудня в Гуменецькому дошкільному навчальному закладі «Дивограй» діти відправилися в незабутню новорічну подорож- підготували прикраси для святкової зали та групи, вивчили слова пісень та віршів, запам'ятали рухи таночків, а батьки прикрасили найрізноманітніші костюми для своїх улюблених маленьких артистів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано